Dakwerken

Dakwerker Kuringen - Hemabo

 

Nieuwbouw

Wie een huis bouwen wil, moet vroeg of laat ook dakwerkers inschakelen. Maar, wie te kiezen? Bij nieuwbouw is de keuze snel gemaakt. Het is altijd een goed idee om in zee te gaan met de aannemer die ook de rest van je nieuwbouw verzorgt. Hij kent jouw bouwproject namelijk het beste en zorgt dan ook voor een perfect afgewerkt dak.

Renovatie & onderhoud

Voor wie gaat verbouwen liggen de kaarten enigszins anders. Er moet namelijk rekening gehouden worden met zowel het gebinte als met de dakbedekking.

Kies daarom steeds voor eerlijke en betrouwbare dakwerkers, zoals Hemabo. Bovendien staan wij, naast het herstellen van uw dakbedekking, ook in voor het in stand houden van jouw (plat) dak. Renoveren kan immers vaak voorkomen worden door het uitvoeren van een jaarlijkse preventieve controle.

Dakwerken Hemabo

Kiezen voor Hemabo, is kiezen voor kwaliteit. Wil je een huis bouwen, dan verzorgen wij jouw nieuwbouw van a tot z (en zijn zowel jouw aannemer,vloerder als dakwerker). Maar ook verbouwingswerken kan je zorgeloos aan ons toevertrouwen. Dakbedekkingen kennen voor ons geen enkel geheim.

Een plat dak vervangen of overzetdaken installeren? Wij doen het allemaal.

Hemabo contacteren


max. 400 resterende tekens


DISCLAIMER: Om ongewenste e-mail te vermijden worden berichten gescreend alvorens ze worden doorgestuurd naar Hemabo. Commeriële berichten worden NIET doorgestuurd. Klik hier voor meer informatie.