dakwerkers Reet | Dakwerken De Haeck BVBA

Dakwerker Reet - Dakwerken De Haeck BVBA

Al 18 jaar ervaring in dakwerken

Dakwerken De Haeck is gespecialiseerd in het plaatsen en isoleren van platte en hellende daken. Van renovatiewerken tot nieuwbouwprojecten, zowel voor particulieren als bedrijven. We beschikken over diverse kranen tot wel 46 meter hoog, waardoor we zowel kleine als grote opdrachten kunnen uitvoeren. Totaaloplossingen werken we van A tot Z uit met kwalitatieve materialen van hoogstaande merken. Met al 18 jaar ervaring hebben we een brede product- en vakkennis opgebouwd, leveren we vakmanschap aan een correcte prijs en zijn we een vaste referentie in ruime regio rond Boom. We zijn actief in volgende gemeenten: Boom, Aartselaar, Niel, Hemiksem, Reet, Rumst, Terhagen, Mechelen, Wilrijk, Hoboken, Antwerpen en Berchem.

Persoonlijke service en hoogstaande kwaliteit

Als middelgroot bedrijf kunnen we onze klanten een persoonlijke service én een snelle levertermijn aanbieden. Kristof volgt alle projecten nauw op en is van het begin tot het eind het vaste aanspreekpunt voor de klant. Zo werken elke job in één keer af en zijn we pas tevreden als de puntjes op de i zijn gezet. We vinden het van belang om onze beloftes na te komen, van de offerte tot de opvolging na verkoop. Daarom zijn we een betrouwbare partner waarop zowel particulieren als bedrijven kunnen rekenen.

Dakwerken De Haeck BVBA

Vakgebieden: dakwerker

Dakwerken De Haeck BVBA contacteren


max. 400 resterende tekens


DISCLAIMER: Om ongewenste e-mail te vermijden worden berichten gescreend alvorens ze worden doorgestuurd naar Dakwerken De Haeck BVBA. Commeriële berichten worden NIET doorgestuurd. Klik hier voor meer informatie.