Dakwerken

Dakwerker Mortsel - Adriaensens Bart

Elk dak is uniek en sterk afhankelijk van de architectuur van het gebouw. Door precieze materialenkennis en door rekening te houden met de specifieke eigenschappen van elke locatie bouwt of herstelt Adriaensens waterdichte constructies.

Acute problemen worden grondig opgelost zodat vocht niet kan doordringen tot de kern van de bouw.

Beschutting tegen regen, wind en koude is een basisbehoefte. Adriaensens zorgt ervoor dat het dak boven je hoofd een blijvende bescherming biedt.

Adriaensens bestaat uit een team van vaklui gespecialiseerd in sanitair, verwarming en dakwerken. Sinds de start in 1958 heeft de familie Adriaensens een mooie reputatie opgebouwd in de sector. De jarenlange ervaring is vandaag een kwaliteitsgarantie voor een professionele afwerking van alle opdrachten.

Die vakkennis maakt van Adriaensens de meest geschikte partner voor:

Herstellingen - Elk probleem proberen we grondig op te lossen, zodat elk ongemak zo snel mogelijk uit de wereld wordt geholpen.

Bouwen - Met onze vakkennis dragen we bij tto de realisatie van al je bouwwerken en renovaties, op maat van jouw unieke project.

Advies - Je hebt een idee, maar twijfelt aan de uitvoerbaarheid ervan. Samen met jou zoekt Adriaensens naar een oplossing, totdat we die gevonden hebben.

Adriaensens Bart contacteren


max. 400 resterende tekens


DISCLAIMER: Om ongewenste e-mail te vermijden worden berichten gescreend alvorens ze worden doorgestuurd naar Adriaensens Bart. Commeriële berichten worden NIET doorgestuurd. Klik hier voor meer informatie.